Alle collectiesJe platform inrichten Algemene instellingen
De instellingen van de automatische e-mailmeldingen wijzigen
De instellingen van de automatische e-mailmeldingen wijzigen

Het platform kan automatische notificaties versturen. Een admin en elke individuele gebruiker kan beslissen welke geactiveerd worden.

Nola Moreau avatar
Geschreven door Nola Moreau
Gisteren bijgewerkt

Geautomatiseerde e-mails of e-mailnotificaties zijn e-mails die automatisch vanuit het platform naar geregistreerde gebruikers of naar een groep geregistreerde gebruikers worden gestuurd. Ze worden getriggerd door hun eigen acties, acties van anderen of gebeurtenissen op je platform. Als admin kun je bepalen welke notificaties mensen wel of niet moeten ontvangen en elke gebruiker kan ook zelf bepalen welke notificaties hij wil ontvangen. Elke gebruiker kan ook zijn eigen voorkeuren voor notificaties aanpassen.

Welke automatische e-mails worden verstuurd en wanneer?

Geautomatiseerde e-mails op je platform worden gebruikt voor 2 doeleinden:

• Je gebruikers informeren over wat er op het platform gebeurt als ze er niet zijn.

• Zorgen dat ze op het juiste moment hun weg terug vinden naar het platform.

Hier is een (gedeeltelijk) overzicht van alle geautomatiseerde e-mails. Je kunt hier ook een voorbeeld van elke e-mail (alleen in het Engels) bekijken:

E-mails verzonden naar gebruikers

Titel e-mail

Wie ontvangt het?

Wanneer wordt het ontvangen?

Enquête niet ingediend

Gebruiker die zijn enquête is begonnen maar nog niet heeft ingediend

1 dag nadat de gebruiker de enquête voor het laatst in concept heeft opgeslagen

Na registratie

Gebruiker die zich registreert

Gebruiker registreert zich voor het eerst

Wekelijks overzicht

Alle gebruikers

Wekelijks

Uitnodiging herinnering

Gebruiker die is uitgenodigd

7 dagen nadat de uitnodiging is verstuurd

Registratiebevestiging evenement

Nieuw geregistreerde gebruiker

Registratie voor een evenement

Statusverandering van een ingang die je volgt

Gebruikers die de invoer volgen

Ingangsstatus verandert

Update over een invoer die je volgt

Gebruikers die de invoer volgen

Input krijgt officiële feedback

Publicatie van mijn inbreng

Gebruiker die de invoer heeft gepubliceerd

Input wordt gepubliceerd

Een opmerking over een invoer die je volgt

Gebruikers die de invoer volgen

Reacties van gebruikers

Vermelding in een update

Gebruiker die wordt genoemd

Gebruiker wordt genoemd

Een reactie op mijn commentaar

Gebruiker die commentaar gaf

Gebruiker reageert op commentaar

Verwijdering van mijn commentaar

Gebruiker die commentaar gaf

Commentaar is verwijderd

Laatste kans om te stemmen

Gebruikers die betrokken waren bij het project maar niet hebben gestemd

2 dagen voordat de stemmingsfase sluit

Bevestiging van stemming

Gebruiker die heeft gestemd

Er wordt gestemd

Niet-ingediende stemmen

Gebruiker die nog geen stem heeft uitgebracht

1 dag nadat gebruiker voor het laatst heeft gestemd

Stemuitslagen

Gebruikers die betrokken waren bij het project

Stemming beëindigd

Wekelijks overzicht van je voorstellen

Alle gebruikers die voorstellen hebben geüpload

Wekelijks

Statuswijziging van een voorstel dat je volgt

Gebruikers die het voorstel volgen

Wijzigingen in de status van het voorstel

Update over een voorstel dat je volgt

Gebruikers die het voorstel volgen

Voorstel krijgt officiële feedback

Uitnodiging om een voorstel te sponsoren

Gebruiker die is uitgenodigd om een voorstel te sponsoren

Gebruiker wordt uitgenodigd om een voorstel te sponsoren

Publicatie van mijn voorstel

Gebruiker die het voorstel heeft gepubliceerd

Voorstel wordt gepubliceerd

Een gebruiker accepteert mijn uitnodiging om mijn voorstel te ondersteunen

Gebruiker die het voorstel heeft gepubliceerd

Gebruiker accepteert uitnodiging om een voorstel te sponsoren

Een reactie op een voorstel dat je volgt

Gebruikers die het voorstel volgen

Commentaar van gebruikers op het voorstel

Nieuwe projectfase met stemmen

Gebruikers die betrokken waren bij het project

Veranderingen in projectfase

Project gepubliceerd

Gebruikers die het project volgen

Project gepubliceerd

Nieuwe projectfase

Gebruikers die het project volgen

Veranderingen in projectfase

E-mails naar beheerders & projectmanagers

Titel e-mail

Wie ontvangt het?

Wanneer wordt het ontvangen?

Wekelijks overzicht voor projectmanagers

Managers

Wekelijks, op maandag om 10 uur

Wekelijks overzicht voor admins

Admins

Wekelijks, op maandag om 10 uur

Vermelding in een intern commentaar

Gebruiker die wordt genoemd

Gebruiker wordt genoemd in intern commentaar

Intern commentaar op mijn interne commentaar

Admins & managers

Gebruiker reageert op intern commentaar

Intern commentaar op input Ik heb intern commentaar gegeven op

Admins & managers die het project beheren

Intern commentaar wordt geplaatst op invoer waar de gebruiker intern commentaar op heeft gegeven

Intern commentaar op aan mij toegewezen input

Admins & managers

Intern commentaar wordt geplaatst op invoer toegewezen aan gebruiker

Ontvangen project moderatierechten

Gebruiker die projectmoderatorrechten krijgt

Gebruiker krijgt rechten als projectmoderator

Mapbeheerdersrechten ontvangen

Gebruiker die mapmoderatorrechten krijgt

Gebruiker krijgt mapmoderatorrechten

Beheerdersrechten ontvangen

Gebruiker die beheerdersrechten krijgt

Gebruiker krijgt beheerdersrechten

Toewijzing van een ingang aan mij

Admins & managers toegewezen aan de invoer

Input is toegewezen

Nieuwe input in een project dat ik modereer

Admins & managers

Nieuwe invoer wordt gepubliceerd

Spamrapport invoeren

Admins & managers

Invoer wordt gemarkeerd als spam

Wekelijks overzicht van toegewezen inputs

Admins & managers toegewezen aan de invoer

Wekelijks, op dinsdag om 8 uur

Nieuw commentaar in een project dat ik modereer

Admins & managers

Reacties van gebruikers

Spam rapporteren

Admins & managers

Commentaar is gemarkeerd als spam

Voorstellen die de kiesdrempel hebben gehaald

Admins

Voorstel is geüpvoted boven de drempel

Nieuw voorstel

Admins

Nieuw voorstel is geplaatst

Voorstel opnieuw ingediend voor beoordeling

Admin toegewezen aan een voorstel

Voorstel opnieuw ingediend voor beoordeling

Voorstel spam rapport

Admins

Voorstel wordt gerapporteerd als spam

Opdracht van een voorstel aan mij

Admin toegewezen aan een voorstel

Voorstel is toegewezen aan admin

Aankomende nieuwe projectfase

Admins & managers die het project beheren

7 dagen voor de projectwijzigingsfase

Ongepaste inhoud gemarkeerd

Admins & managers

Inhoud wordt gemarkeerd als ongepast

Intern commentaar op niet-toegewezen invoer in onbeheerd project

Admins

Intern commentaar is geplaatst op niet-toegewezen invoer in onbeheerd project

Intern commentaar op niet-toegewezen voorstel

Admins

Intern commentaar is geplaatst op niet-toegewezen voorstel

Intern commentaar op voorstel Ik heb intern commentaar gegeven op

Admins & managers

Intern commentaar wordt geplaatst op voorstel waar gebruiker intern commentaar op heeft gegeven

Intern commentaar op voorstel dat aan mij is toegewezen

Admins & managers

Intern commentaar is geplaatst op voorstel toegewezen aan gebruiker

Definieer welke e-mailnotificaties je op je platform wilt (de)activeren

Om de notificaties van je platform te beheren, ga je naar het tabblad 'Geautomatiseerde e-mails' in de rubriek 'Berichten' van je platform. Daar vind je een volledig overzicht van elk type notificatie die het platform verstuurt. De titel geeft aan wanneer het wordt verzonden en wie het zal ontvangen.

Door de toggle uit of aan te zetten, kun je een specifieke notificatie in- of uitschakelen. Het uitschakelen zorgt ervoor dat niemand deze e-mail meer ontvangt. Inschakelen betekent dat zij het zullen ontvangen, tenzij zij individueel hebben aangegeven het niet te willen ontvangen.

Sommige toggles kunnen niet worden uitgeschakeld. Dit zijn de meldingen die cruciaal zijn voor het goed functioneren van het platform, bijvoorbeeld officiële updates over ingangen:

Je kunt een voorbeeld van e-mails bekijken door op de knop "Weergeven" te klikken. Omdat deze voorbeelden worden gegenereerd uit echte e-mails die binnen je platform zijn verzonden, moeten de e-mails minstens één keer worden verzonden voordat je een voorbeeld kunt zien (dit is de reden waarom de knop Voorbeeld niet altijd actief is):

Elke gebruiker kan ook individueel kiezen welke e-mails hij wil ontvangen en welke niet. Dat kan op 2 manieren:

1. Uitschrijven rechtstreeks vanuit elke e-mail

2. Elke melding deactiveren op hun gebruikersprofielpagina op het platform:

Het "reply to" e-mailadres van de e-mailnotificaties wijzigen

Geautomatiseerde e-mails bevatten altijd een link naar het platform, specifiek naar de inhoud die relevant is voor die e-mail.

Bijv. Als een gebruiker een melding krijgt omdat iemand commentaar heeft gegeven op een invoer waarop hij heeft gestemd, bevat de e-mail een link naar die invoer of dat commentaar.

Het is niet de bedoeling dat gebruikers deze geautomatiseerde e-mails beantwoorden. Het is echter onmogelijk te voorkomen dat iemand zo'n geautomatiseerde e-mail beantwoordt. Go Vocal verwerkt deze antwoordmails meestal niet. Als je de ontvanger wilt zijn van deze onverwachte antwoorden, stuur ons dan je algemene antwoord-emailadres (info@..., hello@...., communication@... ) via de support chat bubble. Wij zullen het voor je toevoegen in onze back-end.

De inhoud van de geautomatiseerde e-mails wijzigen

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om de inhoud van geautomatiseerde e-mails te personaliseren. We houden de inhoud zo neutraal mogelijk, zodat de inhoud geschikt is voor alle Go Vocal platforms.

Wij controleren onze bestaande geautomatiseerde e-mails voortdurend. Zijn de e-mails boeiend genoeg?Schrijven mensen zich uit?Op basis van die informatie ondernemen we actie:

• we veranderen de inhoud van de e-mail,

• we soortgelijke e-mails samenvoegen,

• we passen de voorwaarden om een e-mail te versturen aan

Als je (tik)fouten in een van de e-mails vindt, of als je een verbetering wilt voorstellen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons support team met je suggesties via de chatbubbel in je beheerderspaneel.

Meer hulp of ondersteuning nodig? Neem contact op met ons Support Team via de chatbubbel.