Alle collectiesJe projecten opzettenGeavenceerde enquêtes (participatiemethode)
Een slimme groep maken van geregistreerde gebruikers die hebben deelgenomen aan een enquête
Een slimme groep maken van geregistreerde gebruikers die hebben deelgenomen aan een enquête

Blijvende betrokkenheid opbouwen met eerdere deelnemers

Aline Muylaert avatar
Geschreven door Aline Muylaert
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je een specifieke enquête hebt uitgevoerd, kun je de volgende stap zetten in het contact met respondenten van de enquête door een "slimme groep" van geregistreerde gebruikers op het platform te maken. De huidige enquêtetools die beschikbaar zijn op het platform stellen gebruikers in staat om de enquête in te vullen op het platform, maar zijn niet volledig geïntegreerd zodat je zelf slimme groepen kunt maken.

Als je onze enquêtetool op het platform gebruikt:

1. Je kunt eenvoudig nagaan wie er heeft deelgenomen aan je enquête door de enquêteresultaten te downloaden om de informatie van de auteur van de inzendingen te krijgen (als de auteur is geregistreerd op het platform en niet anoniem heeft deelgenomen).

2. Je kunt ook een slimme groep maken met deze voorwaarde: "bijgedragen aan project" > "input geplaatst" > [selecteer project]

Als je Typeform:

1. Neem contact op met support@citizenlab.co met een link naar de enquête OF een link naar het project.

2. We maken dan de slimme groep voor je aan op het platform en brengen je zo snel mogelijk op de hoogte.

Als je Google Formulieren gebruikt:

1. Neem een vraag op in de enquête om informatie te verzamelen over de respondent zoals hun naam of e-mailadres (bij voorkeur).

2. Neem contact op met support@citizenlab.co met de lijst of spreadsheet met gebruikerse-mails en -namen, zodat we de respondenten kunnen vergelijken met de respectieve gebruikers op het platform.

3. We maken dan de slimme groep voor je aan op het platform en brengen je zo snel mogelijk op de hoogte.