Alle samlingerOpsætning af jeres platform
Ændring af indstillingerne for de automatiske e-mailnotifikationer
Ændring af indstillingerne for de automatiske e-mailnotifikationer

Platformen kan sende automatiserede meddelelser. En administrator og enhver individuel bruger kan beslutte, hvilke der skal aktiveres.

Nola Moreau avatar
Skrevet af Nola Moreau
Opdateret i går

Automatiserede e-mails eller e-mailmeddelelser er e-mails, der automatisk sendes ud fra platformen til registrerede brugere eller til en gruppe af registrerede brugere. De udløses af deres egne handlinger, andres handlinger eller begivenheder, der sker på din platform. Som administrator kan du definere, hvilke meddelelser folk skal modtage og hvilke de ikke skal modtage, og hver bruger kan også selv bestemme, hvilke meddelelser han/hun vil modtage. Alle brugere kan også tilpasse deres egne præferencer for notifikationer.

Hvilke automatiserede e-mails sendes ud og hvornår?

Automatiserede e-mails på din platform bruges til 2 formål:

• Informer dine brugere om, hvad der sker på platformen, når de ikke er der.

• Sørg for, at de finder tilbage til platformen på det rigtige tidspunkt.

Her er en (delvis) oversigt over alle automatiserede e-mails. Du kan også se et eksempel på hver e-mail (kun på engelsk) her:

E-mails sendt til brugere

Titel på e-mail

Hvem modtager den?

Hvornår er den modtaget?

Undersøgelse ikke indsendt

Bruger, der har startet, men ikke indsendt sin undersøgelse

1 dag efter at brugeren sidst gemte undersøgelsen i udkast

Efter registrering

Bruger, der registrerer sig

Brugeren registrerer sig for første gang

Ugentlig oversigt

Alle brugere

Ugentlig

Påmindelse om invitation

Bruger, der blev inviteret

7 dage efter at invitationen er sendt

Bekræftelse på tilmelding til event

Nyregistreret bruger

Tilmelding til en begivenhed

Statusændring for et input, du følger

Brugere, der følger input

Ændring af inputstatus

Opdatering på et input, som du følger

Brugere, der følger input

Input får officiel feedback

Offentliggørelse af mit input

Bruger, der har udgivet inputtet

Input offentliggøres

En kommentar til et input, som du følger

Brugere, der følger input

Brugernes kommentarer

Nævn det i en opdatering

Bruger, der er nævnt

Brugeren er nævnt

Et svar på min kommentar

Bruger, der kommenterede

Bruger svarer på kommentar

Sletning af min kommentar

Bruger, der kommenterede

Kommentar er slettet

Sidste chance for at stemme

Brugere, der har engageret sig i projektet, men ikke har stemt

2 dage før afstemningsfasen slutter

Bekræftelse af afstemning

Bruger, der har stemt

Stemmerne er afgivet

Stemmer ikke afgivet

Bruger, der ikke har afgivet sin stemme

1 dag efter at brugeren sidst stemte

Resultater af afstemningen

Brugere, der engagerede sig i projektet

Afstemningsfasen er afsluttet

Ugentlig oversigt over dine forslag

Alle brugere, der har uploadet forslag

Ugentlig

Statusændring af et forslag, som du følger

Brugere, der følger forslaget

Ændringer i forslagets status

Opdatering på et forslag, som du følger

Brugere, der følger forslaget

Forslaget får officiel feedback

Invitation til at være medsponsor for et forslag

Bruger, der er inviteret til at medsponsorere et forslag

Brugeren inviteres til at være medsponsor for et forslag

Offentliggørelse af mit forslag

Bruger, der har offentliggjort forslaget

Forslaget er offentliggjort

En bruger accepterer min invitation til at være medsponsor på mit forslag

Bruger, der har offentliggjort forslaget

Brugeren accepterer invitation til at være medsponsor for et forslag

En kommentar til et forslag, som du følger

Brugere, der følger forslaget

Brugernes kommentarer til forslaget

Ny projektfase med afstemning

Brugere, der engagerede sig i projektet

Ændringer i projektfasen

Projekt offentliggjort

Brugere, der følger projektet

Projekt offentliggjort

Ny projektfase

Brugere, der følger projektet

Ændringer i projektfasen

E-mails sendt til administratorer & projektledere

Titel på e-mail

Hvem modtager den?

Hvornår er den modtaget?

Ugentlig oversigt for projektledere

Ledere

Ugentligt, mandage kl. 10.00

Ugentlig oversigt for administratorer

Administratorer

Ugentligt, mandage kl. 10.00

Omtale i en intern kommentar

Bruger, der er nævnt

Brugeren er nævnt i en intern kommentar

Intern kommentar til min interne kommentar

Administratorer & ledere

Bruger svarer på intern kommentar

Intern kommentar til input Jeg kommenterede internt på

Admins & ledere, der styrer projektet

Intern kommentar sendes til input, som brugeren har kommenteret internt på

Intern kommentar til input, der er tildelt mig

Administratorer & ledere

Intern kommentar sendes til input, der er tildelt brugeren

Rettigheder til projektmoderation modtaget

Bruger, der får rettigheder som projektmoderator

Brugeren får rettigheder som projektmoderator

Rettigheder til mappehåndtering modtaget

Bruger, der får rettigheder som mappemoderator

Brugeren får rettigheder som mappemoderator

Modtaget administratorrettigheder

Bruger, der får administratorrettigheder

Brugeren får administratorrettigheder

Tildeling af et input til mig

Admins & ledere, der er tildelt input

Input er tildelt

Nyt input i et projekt, jeg modererer

Administratorer & ledere

Nyt input offentliggøres

Indtast spam-rapport

Administratorer & ledere

Input er markeret som spam

Ugentlig oversigt over tildelte input

Admins & ledere, der er tildelt input

Ugentligt, på tirsdage kl. 8.00

Ny kommentar i et projekt, jeg modererer

Administratorer & ledere

Brugernes kommentarer

Rapport om kommentarspam

Administratorer & ledere

Kommentar er markeret som spam

Forslagene nåede afstemningstærsklen

Administratorer

Forslaget er stemt op over tærsklen

Nyt forslag

Administratorer

Nyt forslag er lagt ud

Forslag indsendt igen til gennemgang

Administrator tildelt et forslag

Forslag indsendt igen til gennemgang

Forslag til spam-rapport

Administratorer

Forslaget bliver rapporteret som spam

Tildeling af et forslag til mig

Administrator tildelt et forslag

Forslaget er tildelt administrator

Kommende ny projektfase

Admins & ledere, der styrer projektet

7 dage før projektet skifter fase

Upassende indhold markeret

Administratorer & ledere

Indhold bliver markeret som upassende

Intern kommentar til ikke-tildelt input i ikke-administreret projekt

Administratorer

Intern kommentar sendes til ikke-tildelt input i ikke-administreret projekt

Intern kommentar til ikke-tildelt forslag

Administratorer

Intern kommentar sendes til ikke-tildelt forslag

Intern kommentar til forslag Jeg kommenterede internt på

Administratorer & ledere

Intern kommentar sendes til forslag, som brugeren har kommenteret internt på

Intern kommentar til forslag, der er tildelt mig

Administratorer & ledere

Intern kommentar sendes til forslag, der er tildelt brugeren

Definer, hvilke e-mail-meddelelser der skal (de)aktiveres på din platform

Du kan administrere din platforms meddelelser ved at gå til fanen "Automatiserede e-mails" i afsnittet "Meddelelser" i din platform. Her finder du en komplet oversigt over hver type meddelelse, som platformen sender ud. Titlen angiver både, hvornår den sendes ud, og hvem der modtager den.

Ved at slå skifte mellem tændt og slukket kan du deaktivere eller aktivere en bestemt meddelelse. Hvis du deaktiverer den, vil du sikre, at ingen længere vil modtage denne e-mailmeddelelse fra nu af. Aktivering betyder, at de vil modtage den, medmindre de individuelt har angivet, at de ikke ønsker at modtage den.

Nogle toggles kan ikke slås fra. Disse meddelelser er dem, der er afgørende for, at platformen fungerer korrekt, f.eks. officielle opdateringer om input:

E-mails kan forhåndsvises ved at klikke på knappen "Vis". Fordi disse forhåndsvisninger genereres ud fra rigtige e-mails, der er sendt på din platform, skal e-mails sendes mindst én gang, før du kan se en forhåndsvisning (det er grunden til, at forhåndsvisningsknappen ikke altid er aktiv):

Hver bruger kan også individuelt vælge, hvilke e-mails han/hun vil modtage og hvilke han/hun ikke vil modtage. Dette kan gøres på to måder:

1. Afmelding direkte fra hver enkelt e-mail

2. Deaktivering af hver notifikation på deres brugerprofilside på platformen:

Ændring af "svar til"-emailadressen for e-mail-meddelelser

Automatiserede e-mails indeholder altid et link til platformen, specifikt til det indhold, der er relevant for den pågældende e-mail.

F.eks. Når en bruger får en besked, fordi nogen har kommenteret et input, han har stemt på, indeholder e-mailen et link til det pågældende input eller den pågældende kommentar.

Det er ikke meningen, at brugerne skal svare på disse automatiserede e-mails. Det er dog umuligt at forhindre, at nogen svarer på en sådan automatisk e-mail. Go Vocal behandler normalt ikke disse svarmails. Hvis du vil være modtager af disse uventede svar, bedes du sende os din generelle svar-e-mailadresse (info@..., hello@...., communication@ ...) via supportchatboblen. Vi tilføjer det for dig i vores backend.

Ændring af indholdet af de automatiserede e-mails

I øjeblikket er det desværre ikke muligt at personliggøre indholdet af automatiske e-mails. Vi holder indholdet så neutralt som muligt, så det passer til alle Go Vocal-platforme.

Vi overvåger løbende vores eksisterende automatiserede e-mails. "Er e-mailene engagerende nok?" "Afmelder folk sig?Baseret på den information tager vi affære:

• vi ændrer indholdet af e-mailen,

• vi fletter lignende e-mails,

• vi justerer betingelserne for at sende en e-mail ud

Hvis du finder fejl eller stavefejl i en af e-mailene, eller hvis du vil foreslå en forbedring, skal du ikke tøve med at kontakte vores supportteam med dine forslag ved at bruge chatboblen i dit administrationspanel.

Har du brug for mere hjælp eller støtte? Kontakt vores supportteam via chatboblen.