Hvorfor er den forbindelse, jeg delte, ikke arbejder?
Hvis brugerne modtager en fejlmeddelelse om, at de ikke har tilladelse til at se dit projekt eller undersøgelse, det er normalt på grund af en af følgende grunde:
1. Projektet er ikke publiceret
Hvis dit projekt ikke er blevet offentliggjort endnu, vil det ikke være synligt for brugere (medmindre de bruger preview-linket)
i Handling: Udgiv projektet, før du deler linket.
2. Indstillinger for projekternes synlighed begrænser adgangen
Gå i dit projekt til Indstillinger → Adgangsrettigheder, og tjek indstillingerne for synlighed.
Hvis synlighed er begrænset til bestemte brugere eller grupper, vil nogen uden for dette valg ikke være i stand til at få adgang til projektet.
i Handling: Juster indstillingerne for synlighed for at inkludere dine tilsigtede deltagere.
3. Det forkerte link deles
Sørg for, at du deler projektets URL, ikke undersøgelses URL.
Hvis du deler linket til undersøgelsen direkte, og der kræves login, e-mail-bekræftelse eller en forudgående demografisk screening, kan brugere, der endnu ikke er logget ind, få en fejlmeddelelse. Et direkte link til undersøgelsen fungerer for personer, der allerede er logget ind og opfylder adgangskravene, f.eks. som en knap i projektbeskrivelsen eller i en e-mail til registrerede deltagere.
i Handling: Del altid projektets URL, hvilket sikrer, at brugerne gennemfører alle nødvendige trin, før de får adgang til undersøgelsen.
