Alle samlingerStart på dit projekt
Masseimport af ideer og input (eller lokationer) til dit projekt via en Excel-fil
Masseimport af ideer og input (eller lokationer) til dit projekt via en Excel-fil

Import af offline-resultater kan ske i bulk. Tilføj dem til det Excel-ark, der er tilgængeligt i projektet, og importer dem i løbet af få sekunder

Joost Vandenbroele avatar
Skrevet af Joost Vandenbroele
Opdateret over en uge siden

Importering af ideer eller spørgeskemasvar indsamlet (offline) kan gøres i bulk. Du skal blot tilføje ideerne eller undersøgelsessvarene til det excel-ark, der er tilgængeligt i projektkonteksten, og importere dem på få sekunder.

Adgang til denne funktion afhænger af dit abonnement.

Adgang til den udfyldelige Idea/input eller survey .xlsx-skabelon

Hvis du har ideer/input eller spørgeskemasvar indsamlet offline, som du gerne vil bringe ind i en bestemt fase af et projekt på din onlineplatform, skal du først downloade den excel-idé-/undersøgelsesskabelon, vi har genereret til dig.

Sådan får du adgang til skabelonen for en idéfase: Gå til fanen "Inputformular" for fasen i backoffice, og klik på "Download en Excel-skabelon".

Sådan får du adgang til skabelon til idéudvikling

Sådan får du adgang til skabelonen til idéudvikling

Hvis du vil downloade en udfyldelig skabelon til at importere spørgeskemabesvarelser, skal du gå til fanen "Survey" og klikke på de tre prikker i menuen til højre. Vælg "Download en Excel-skabelon" i rullemenuen.

Sådan får du adgang til skabeloner til undersøgelser

Sådan får du adgang til skabelonen til undersøgelser

Udfyld .xlsx-idé/input-skabelonen

Række 2 i skabelonen indeholder et eksempel på, hvordan det er meningen, at skabelonen skal udfyldes. Det er meget vigtigt, at skabelonen udfyldes nøjagtigt som vist i eksemplet, da skabelonen er følsom over for store og små bogstaver. Bare rolig, hvis listen ikke er komplet. Du kan altid nemt redigere dine importerede ideer bagefter på platformen.

Her er et par regler, du skal huske på:

• Titel:

• Idéens titelceller kan maksimalt indeholde 80 tegn

• dato:

• Hvis en idé ikke har en dato i arket, bruger vi den dato, hvor vi importerede idéen.

• Formater datoen med bindestreger (-) og ikke bindestreger (/) (for at redigere dette skal du muligvis ændre celleformatet fra "dato" til "tekst").

• Fornavn, efternavn, e-mail og tilladelse:

• Hvis du har indsamlet fornavn(e), efternavn og e-mailadresse for indsenderen, skal du sørge for at tilføje et "x" i kolonnen 'Tilladelse', så vi uploader deres personlige oplysninger til onlineplatformen, når vi importerer deres idé/undersøgelsesindlevering.

• Hvis du ikke ønsker, at brugerens navn skal vises, skal du lade denne 'Permission'-celle være tom, og inputtet vil blive uploadet under et anonymt brugernummer.

• Sørg for, at der ikke er mellemrum bag e-mail-adresserne.

• Koordiner:

• Sørg for, at geo-koordinaterne er korrekt formateret som i det medfølgende eksempel

• Multichoice og tags:

• For alle spørgsmål med flere valgmuligheder og tags skal du sørge for, at alle valgmuligheder stemmer nøjagtigt overens (store bogstaver, mellemrum osv.) med ordlyden af valgmulighederne på platformen og er adskilt af et semikolon ";".

• Et enkelt valg:

• For alle enkeltvalgsspørgsmål skal du sørge for, at alle valgmuligheder stemmer nøjagtigt overens (store bogstaver, mellemrum osv.) med ordlyden af valgmulighederne på platformen.

• Billede UR:

• Medtag kun ét billede pr. idé (med et link, der slutter med .jpeg, .jpg eller .png).

Visse undersøgelsesspørgsmål kan ikke uploades via denne excel. Disse omfatter filuploads og alle kortlægningsspørgsmål.

Det er vigtigt: Du må ikke tilføje kolonner/spørgsmål i denne excel, da systemet ellers vil give dig en fejl, fordi den nye kolonne ikke stemmer overens med online-versionen af undersøgelsen/indberetningsskemaet. Hvis du har brug for at tilføje et spørgsmål, skal du først tilføje det i onlineversionen og derefter downloade Excel-skabelonen igen og udfylde den nye skabelon med den nye kolonne/det nye spørgsmål.

Import af .xlsx-idé/input-skabelon

For at importere ideer skal du gå til fanen Input Manager for fasen og klikke på 'Import'.

For at importere undersøgelsessvar skal du gå over til fanen "undersøgelse" og klikke på "Importer".

Vælg "Importer Excel-fil" i importøren.

Hvis din excel-fil indeholder personlige oplysninger (f.eks. navn, efternavn, e-mail), skal du markere samtykkefeltet, så vi kan uploade sådanne oplysninger til onlineplatformen.

Når du har importeret dine input/undersøgelsessvar, vil de blive vist i vores Importer UI. På det tidspunkt vil dine ideer/undersøgelsessvar være i "udkast"-format. Det er først, når du "godkender" dem, at de bliver føjet til fasen som deltagelse og dukker op i din input manager, undersøgelsesresultater osv.

Idéer, der er importeret og godkendt, får et 'importeret'-tag.

Brug for hjælp eller støtte? Tøv ikke med at kontakte os via chatknappen på din platform 💬.